Heinäkuun kurssit kutsuvat musiikin, kuvataiteen ja hopeatöiden harrastajia

31.5.2022
Ilmoittaudu pian, paikat täyttyvät nopeasti.

Heinäkuussa, kesän ollessa kauneimmillaan, opistolla on tarjolla harrastekursseja lapsille, nuorille ja aikuisille. Musiikin teoriakurssit lapsille ja nuorille alkavat maanantaina 11.7, ja kestävät vajaa kaksi viikkoa. Seuraavalla viikolla, maanantaista 18.7. alkaen opistolla järjestetään ”Ilon kautta musisoimaan” harrastekurssi nuorille, Kuvataidekurssi nuorille ja aikuisille sekä Hopeatyökurssi. Tutustu kursseihin ja ilmoittaudu pian, paikat täyttyvät nopeasti.

Viimeisimmät

Opistoblogi – 15.9.2023

Ensimmäisellä kokonaisella opintojaksolla perus arjen aloittamisen lisäksi käynnistimme opiskelijakunnan toimintaa sekä vietimme olympialaisia.

Kurssiuutisia – 1.6.2023

Onko savirakentamisessa tulevaisuus? Tutkijoiden, tekijöiden ja tuotekehityksen kiinnostus on lisääntynyt saven käyttöön rakennusmateriaalina. Ilmoittaudu nyt savirakentamisen kurssille Reisjärven kr. opistolle.

Opistouutisia – 31.5.2023

Suvivirsi kaikui voimallisena opiston salissa lauantaina 6.5. Kevätjuhlaan kokoontunut henkilökunta, opiskelijat ja kotiväki kokivat yhdessä kiitollisuutta päättyneestä opistotalvesta. Uusia hakijoita oli tänäkin keväänä runsaasti, yhteensä hieman yli 600.

Tapahtumauutisia – 31.5.2023

Reisjärven opistoseurat järjestetään viime vuoden tapaan koulujen kesälomakauden lopussa, 4.-6.8. Uusi myymälä palvelee seuravieraita. Lämpimästi tervetuloa opistoseuroihin!

Kurssiuutisia – 31.5.2023

Innostuneet suunnistuksen harrastajat kokoontuivat opistolla toista kertaa. Seuraava kurssi on jo suunnitteilla ensi kevääksi Jämsän opistolle, ja sinne toivotaan mukaan myös uusia harrastajia.