Heinäkuun kurssit kutsuvat musiikin, kuvataiteen ja hopeatöiden harrastajia

31.5.2022
Ilmoittaudu pian, paikat täyttyvät nopeasti.

Heinäkuussa, kesän ollessa kauneimmillaan, opistolla on tarjolla harrastekursseja lapsille, nuorille ja aikuisille. Musiikin teoriakurssit lapsille ja nuorille alkavat maanantaina 11.7, ja kestävät vajaa kaksi viikkoa. Seuraavalla viikolla, maanantaista 18.7. alkaen opistolla järjestetään ”Ilon kautta musisoimaan” harrastekurssi nuorille, Kuvataidekurssi nuorille ja aikuisille sekä Hopeatyökurssi. Tutustu kursseihin ja ilmoittaudu pian, paikat täyttyvät nopeasti.

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Uutisia – 14.12.2022

Opistolaiset juhlivat Suomen itsenäisyyttä 

Itsenäisyyspäivää vietettiin jumalanpalveluksella kirkossa, kunnan itsenäisyysjuhlassa ja illalla opistolla oppilaskunnan presidentin vastaanotolla.

Kurssiuutisia – 14.12.2022

Uusia mahdollisuuksia kursseille osallistumiseen on hyödyntää liikunta- ja kulttuuriseteleitä tai kysyä tukea opiston "vähävaraisavustuksen" nimellä kulkevasta rahastosta.

Uutisia – 14.12.2022

Joulupäivällisen yhteydessä luovutettiin huomionosoituksia pitkään palvelleille johtokunnan jäsenille ja työntekijöille.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.