Yrittäjyyslinja järjestää messut Reisjärvelllä 26.4.

16.4.2014

Opiston yrittäjyyslinja järjestää Reisjärven messut lauantaina 26.4. Niemenkartanon koululla. Messut alkavat klo 10.

Messuille on tulossa yli 30 näytteilleasettajaa ja paikalle odotetaan tuhatta messuvierasta. Ohjelmassa on mm. keskustelupaneeli Reisjärven koulujen tulevaisuudesta, palokunnan pelastusnäytös ja opistoesittely.

Lapsia ajatellen messuilta löytyy mm. lapsiparkki, pomppulinna, sählytutka, jäätelökioski ja ilmapalloja. Kotakahvilassa on tarjolla nokipannukahvia ja mahdollisuus ruokailuun löytyy läheisestä Kartanohotelli Saaresta.

Yrittäjyyslinjan opskelijoille messuprojekti on ollut opettavainen. Jokaisella on ollut oma vastuutehtävänsä messuorganisaatiossa. Messujen järjestelyihin on kuulunut suunnittelupalavereita yrittäjien kanssa, messuosastojen myyntiä, messulehden tekemistä, mainosten myymistä messulehteen ja vastuun ottamista monista käytännön asioista.

Tervetuloa messuille läheltä ja kaukaa!

Lisätietoja:
http://www.reisjarvenmessut.fi

Viimeisimmät

Kurssiuutisia – 5.3.2024

Lyhytkurssitoiminta on opistossa vilkasta, kurssilaisia käy vuosittain lähes 4000 monen eri aihepiirin äärellä. Kursseille ilmoittaudutaan osoitteessa www.lyhytkurssille.fi.

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistouutisia – 14.2.2024

Kevään yhteishaku Reisjärven kr. opiston oppivelvollisuuslinjoille lähestyy. MIten opistoon haetaan? Opiston nettisivuilla on uusi hakuinfo-video ja tärkeää tietoa hakemisesta.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.