Suosittu opistokalenteri on ilmestynyt

13.10.2022
Opistokalenteri on jälleen myynnissä. Sitä voi ostaa opistolaisilta, opiston kioskista tai verkosta osoitteesta opistokauppa.fi.
Vuoden 2023 opistokalenteri

Monelle jo tutuksi tullut tuote opiston seinäkalenteri on jälleen myynnissä. Kalenteri on painettu laadukkaalle paperille ja siinä on paljon tilaa omille muistiinpanoille. Kuvat ovat luontokuvia.

Vuoden 2023 opistokalenteria voi ostaa opistolaisilta, opiston kioskista tai verkosta osoitteesta opistokauppa.fi. Hinta on 10 euroa. Kalenterin myynnillä kerätään varoja kevään opintomatkaa varten.

Viimeisimmät

Kurssiuutisia – 5.3.2024

Lyhytkurssitoiminta on opistossa vilkasta, kurssilaisia käy vuosittain lähes 4000 monen eri aihepiirin äärellä. Kursseille ilmoittaudutaan osoitteessa www.lyhytkurssille.fi.

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistouutisia – 14.2.2024

Kevään yhteishaku Reisjärven kr. opiston oppivelvollisuuslinjoille lähestyy. MIten opistoon haetaan? Opiston nettisivuilla on uusi hakuinfo-video ja tärkeää tietoa hakemisesta.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.