Räisälänmäen taidekesä 24.-28.7.2023!

29.5.2023
Haluatko viettää luovan ja inspiroivan kesäviikon? Heinäkuun viimeisellä viikolla opistolla on tarjolla neljä erilaista harrastekurssia: hopeatyöt, kuvataide, posliininmaalaus ja yksinlaulu.

Haluatko viettää luovan ja inspiroivan kesäviikon? Heinäkuun viimeisellä viikolla opistolla on  tarjolla neljä erilaista harrastekurssia: hopeatyöt, kuvataide, posliininmaalaus ja yksinlaulu. Tule mukaan ainutlaatuisille kesäkursseillemme, jotka tarjoavat mahdollisuuden oppia uusia taitoja ja kehittää luovuuttasi, innostua ja virkistyä hyvässä seurassa opiston herkkuruokien äärellä!  Kurssit on tarkoitettu nuorille ja aikuisille, joten rohkeasti mukaan uuden kokeilijat ja kaikki taiteen ystävät. Lue lisää kurssien sisällöstä ja ilmoittaudu osoitteessa www.lyhytkurssille.fi/kurssi/reisjarvi/. Paikkoja rajoitetusti!

Kuva: Midjourney

Viimeisimmät

Opistoblogi – 15.9.2023

Ensimmäisellä kokonaisella opintojaksolla perus arjen aloittamisen lisäksi käynnistimme opiskelijakunnan toimintaa sekä vietimme olympialaisia.

Kurssiuutisia – 1.6.2023

Onko savirakentamisessa tulevaisuus? Tutkijoiden, tekijöiden ja tuotekehityksen kiinnostus on lisääntynyt saven käyttöön rakennusmateriaalina. Ilmoittaudu nyt savirakentamisen kurssille Reisjärven kr. opistolle.

Opistouutisia – 31.5.2023

Suvivirsi kaikui voimallisena opiston salissa lauantaina 6.5. Kevätjuhlaan kokoontunut henkilökunta, opiskelijat ja kotiväki kokivat yhdessä kiitollisuutta päättyneestä opistotalvesta. Uusia hakijoita oli tänäkin keväänä runsaasti, yhteensä hieman yli 600.

Tapahtumauutisia – 31.5.2023

Reisjärven opistoseurat järjestetään viime vuoden tapaan koulujen kesälomakauden lopussa, 4.-6.8. Uusi myymälä palvelee seuravieraita. Lämpimästi tervetuloa opistoseuroihin!

Kurssiuutisia – 31.5.2023

Innostuneet suunnistuksen harrastajat kokoontuivat opistolla toista kertaa. Seuraava kurssi on jo suunnitteilla ensi kevääksi Jämsän opistolle, ja sinne toivotaan mukaan myös uusia harrastajia.