Räisälänmäen taidekesä 24.-28.7.2023!

29.5.2023
Haluatko viettää luovan ja inspiroivan kesäviikon? Heinäkuun viimeisellä viikolla opistolla on tarjolla neljä erilaista harrastekurssia: hopeatyöt, kuvataide, posliininmaalaus ja yksinlaulu.

Haluatko viettää luovan ja inspiroivan kesäviikon? Heinäkuun viimeisellä viikolla opistolla on  tarjolla neljä erilaista harrastekurssia: hopeatyöt, kuvataide, posliininmaalaus ja yksinlaulu. Tule mukaan ainutlaatuisille kesäkursseillemme, jotka tarjoavat mahdollisuuden oppia uusia taitoja ja kehittää luovuuttasi, innostua ja virkistyä hyvässä seurassa opiston herkkuruokien äärellä!  Kurssit on tarkoitettu nuorille ja aikuisille, joten rohkeasti mukaan uuden kokeilijat ja kaikki taiteen ystävät. Lue lisää kurssien sisällöstä ja ilmoittaudu osoitteessa www.lyhytkurssille.fi/kurssi/reisjarvi/. Paikkoja rajoitetusti!

Kuva: Midjourney

Viimeisimmät

Kurssiuutisia – 28.5.2024

Räisälänmäen Taidekesä heinäkuussa tarjoaa kuvataiteen, yksinlaulun, hopeatöiden ja kirjoittamisen kurssit. Kursseilla lisäksi monipuolista yhteistä ohjelmaa.

Kurssiuutisia – 28.5.2024

Mikä ihmeen Opari? Lue lisää ja ilmoittaudu uuteen nuorten kurssikokonaisuuteen.

Uutisia – 28.5.2024

Kevään Kantti-koulutus päättyi portfolioiden työstämiseen ja päätösjuhlaan. Seuraava Kantti-koulutus alkaa taas elokuussa.

Opistouutisia – 28.5.2024

Reisjärven kristilliseen opistoon haki yhteishaussa 612 nuorta, joista 390 hakijalle opistomme oli ensisijainen hakukohde. Lisäksi aikuislinjalle on hakenut tähän mennessä 18 nuorta aikuista.

Uutisia – 28.5.2024

Opiston henkilökunnan ja johtokunnan yhteistyöseminaarissa lauantaina 18.5. keskusteltiin mm. työssäjaksamisesta, opistolaisten hyvinvoinnista ja opistossakin näkyvistä ajan ilmiöistä.