Opiston kevätpäivä lauantaina 23.4.2022

8.4.2022
Tapahtuma alkaa päivällä klo 14 lähialueiden perheille suunnatulla ohjelmalla. Illan ohjelma on suunnattu rippikoulun käyneille nuorille.

Opiston kevätpäivä launtaina 23.4.2022

Järjestettyämme joulutorin Reisjärven kyläläisille lähdimme suunnittelemaan, miten voisimme uudistaa Reipas-messut. Halusimme koota ihmisiä yhteen ja antaa heille mahdollisuuden tutustua opistoon matalalla kynnyksellä. Niin syntyi idea Reisjärven opiston kevätpäivästä.

Päivä perheille klo 14:00

Tapahtuma alkaa päivällä klo 14:00 lähialueiden perheille suunnatulla ohjelmalla. Kioskin ja kahvilan lisäksi olemme järjestäneet lapsille monipuolisesti aktiviteetteja, kuten jousiammuntaa, säbätutkan, aarrejahdin ja talutusratsastusta! Luvassa on myös kahvittelua ja kioski, jossa on myynnissä popcornia ja metrilakuja. 

Peräkonttikirppikselle jokainen saa tulla myymään ja ostamaan! Sinäkin voit perustaa oman ilmaisen kirpputorin opiston sisäpihalle peräkonttiisi. Sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen mainos.rkr@gmail.com.

Ilta nuorille klo 18:00

Illan ohjelma on suunnattu rippikoulun käyneille nuorille. Aloitamme klo 18:00 alustuksella ja keskustelulla aiheesta Uskon lahja. Loppuilta on varattu vapaalle yhdessäololle, laulamiselle, nuotiolle ja grillille. Odotamme lähialueiden rauhanyhdistysten järjestävän nuorille bussikyytejä, joten väkeä on tulossa paljon. Lisätietoja ja tieto tulevista busseista ari.ervasti@rkropisto.fi

Lämpimästi tervetuloa!

Viimeisimmät

Kurssiuutisia – 5.3.2024

Lyhytkurssitoiminta on opistossa vilkasta, kurssilaisia käy vuosittain lähes 4000 monen eri aihepiirin äärellä. Kursseille ilmoittaudutaan osoitteessa www.lyhytkurssille.fi.

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistouutisia – 14.2.2024

Kevään yhteishaku Reisjärven kr. opiston oppivelvollisuuslinjoille lähestyy. MIten opistoon haetaan? Opiston nettisivuilla on uusi hakuinfo-video ja tärkeää tietoa hakemisesta.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.