Opistolaiset juhlivat Suomen itsenäisyyttä 

14.12.2022
Itsenäisyyspäivää vietettiin jumalanpalveluksella kirkossa, kunnan itsenäisyysjuhlassa ja illalla opistolla oppilaskunnan presidentin vastaanotolla.

Opistolaiset saivat pukeutua parhaimpiinsa myös Itsenäisyyspäivänä, kun osallistuimme ensin jumalanpalvelukseen Reisjärven kirkossa, sitten kunnan järjestämään itsenäisyysjuhlaan Niemenkartanon koululla, ja illalla vielä juhlittiin oman väen kesken opiston presidentin vastaanoton merkeissä. Monelle nuorelle kokemus kunnan itsenäisyysjuhlasta musiikkiesityksineen, juhlapuheineen ja palkitsemisineen oli ensimmäinen laatuaan. Juhlavaatteisiin pukeutuminen, arvokas ohjelma, yhteinen tekeminen ja itsenäisen isänmaan arvostaminen ja kunnioittaminen jäivät tärkeimpinä asioina nuorten mieliin päivän palautteessa. 

Viimeisimmät

Kurssiuutisia – 5.3.2024

Lyhytkurssitoiminta on opistossa vilkasta, kurssilaisia käy vuosittain lähes 4000 monen eri aihepiirin äärellä. Kursseille ilmoittaudutaan osoitteessa www.lyhytkurssille.fi.

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistouutisia – 14.2.2024

Kevään yhteishaku Reisjärven kr. opiston oppivelvollisuuslinjoille lähestyy. MIten opistoon haetaan? Opiston nettisivuilla on uusi hakuinfo-video ja tärkeää tietoa hakemisesta.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.