Opistolaiset juhlivat Suomen itsenäisyyttä 

14.12.2022
Itsenäisyyspäivää vietettiin jumalanpalveluksella kirkossa, kunnan itsenäisyysjuhlassa ja illalla opistolla oppilaskunnan presidentin vastaanotolla.

Opistolaiset saivat pukeutua parhaimpiinsa myös Itsenäisyyspäivänä, kun osallistuimme ensin jumalanpalvelukseen Reisjärven kirkossa, sitten kunnan järjestämään itsenäisyysjuhlaan Niemenkartanon koululla, ja illalla vielä juhlittiin oman väen kesken opiston presidentin vastaanoton merkeissä. Monelle nuorelle kokemus kunnan itsenäisyysjuhlasta musiikkiesityksineen, juhlapuheineen ja palkitsemisineen oli ensimmäinen laatuaan. Juhlavaatteisiin pukeutuminen, arvokas ohjelma, yhteinen tekeminen ja itsenäisen isänmaan arvostaminen ja kunnioittaminen jäivät tärkeimpinä asioina nuorten mieliin päivän palautteessa. 

Viimeisimmät

Kurssiuutisia – 28.5.2024

Räisälänmäen Taidekesä heinäkuussa tarjoaa kuvataiteen, yksinlaulun, hopeatöiden ja kirjoittamisen kurssit. Kursseilla lisäksi monipuolista yhteistä ohjelmaa.

Kurssiuutisia – 28.5.2024

Mikä ihmeen Opari? Lue lisää ja ilmoittaudu uuteen nuorten kurssikokonaisuuteen.

Uutisia – 28.5.2024

Kevään Kantti-koulutus päättyi portfolioiden työstämiseen ja päätösjuhlaan. Seuraava Kantti-koulutus alkaa taas elokuussa.

Opistouutisia – 28.5.2024

Reisjärven kristilliseen opistoon haki yhteishaussa 612 nuorta, joista 390 hakijalle opistomme oli ensisijainen hakukohde. Lisäksi aikuislinjalle on hakenut tähän mennessä 18 nuorta aikuista.

Uutisia – 28.5.2024

Opiston henkilökunnan ja johtokunnan yhteistyöseminaarissa lauantaina 18.5. keskusteltiin mm. työssäjaksamisesta, opistolaisten hyvinvoinnista ja opistossakin näkyvistä ajan ilmiöistä.