Loisto-seminaarissa puhutaan hyvinvoinnista

9.3.2023
Loisto-kevätseminaari kokoaa opistolle asiantuntijoita, eduskuntavaaliehdokkaita ja yleisöä lauantaina 18.3. Tapahtumaan on ilmainen pääsy, ja ohjelma suoratoistetaan Youtube-kanavallamme. Vieraat voivat ruokailla opistolla maksua vastaan. Tervetuloa käymään, tutustumaan ja oppimaan!

Loisto-seminaari on opistolaisille koulupäivä, jonka ohjelmaan kuuluu asiantuntijapuheenvuoroja ja paneelikeskustelu kello 12–14, sekä opiskelijoiden johtama vaalipaneeli kello 15–16.30. Tapahtuman ohjelman löydät tästäRuokailuun toivomme etukäteisilmoittautumista sähköisellä lomakkeella.

Vaalipaneeliin osallistuu ehdokkaita viidestä eri puolueesta. Opisto toimii tapahtuman aloitteellisena, itsenäisenä ja puolueettomana järjestäjänä, eikä osallistu yksittäisten ehdokkaiden tai puolueiden vaalityön tukemiseen. Opisto on poliittisesti sitoutumaton toimija, ja siksi luonteva alusta puoluerajat ylittävälle yhteiskunnalliselle keskustelulle.

Yhteiskunnallinen kasvatus on yksi opiston painopistealueista. Lähialueen aikuisväestölle ja nuorille suunnattu seminaaritapahtuma tukee opiston toiminta-ajatusta yhteiskunnan ja taustayhteisön tarpeita palvelevan koulutus- ja palvelutoiminnan järjestäjänä. Opisto haluaa edistää elinikäistä oppimista ja vahvistaa kumppaniverkostoaan strategiansa mukaan. 

Viimeisimmät

Kurssiuutisia – 5.3.2024

Lyhytkurssitoiminta on opistossa vilkasta, kurssilaisia käy vuosittain lähes 4000 monen eri aihepiirin äärellä. Kursseille ilmoittaudutaan osoitteessa www.lyhytkurssille.fi.

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistouutisia – 14.2.2024

Kevään yhteishaku Reisjärven kr. opiston oppivelvollisuuslinjoille lähestyy. MIten opistoon haetaan? Opiston nettisivuilla on uusi hakuinfo-video ja tärkeää tietoa hakemisesta.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.