Hyvän mielen pipolätkäturnaus

9.3.2023
Opistolla järjestettiin lauantaina 18.2. kolmatta kertaa jo perinteeksi muodostunut pipolätkäturnaus. Päivä vaati kovan työn. Organisoinnissa hyödynnettiin alun perin koronavuonna kehitettyä kaavaa.

Etukäteisvalmisteluista ja työn jakamisesta vastasi henkilökunnan jäsen Tuomo Jokitalo. 

– Päivähän meni todella hyvin. Paljon jännitti tuo sääennuste, että riittävätkö pakkaset jäähän, Jokitalo kertoo. Päätös järjestää turnaus tehtiin vasta alkuviikosta. Viikon aikana jää jouduttiin jäädyttämään uudestaan useampaan kertaan ja uppopumppukin ehti kertaalleen hajota. 

Lauantaiaamuna jää todettiin sopivaksi pelejä varten. Kaikki sujui muutenkin suunnitelmien mukaan, kun jokainen opistolainen hoiti hyvin oman vastuutehtävänsä. Opistolaiset pelasivat toisiaan vastaan tasapuolisiksi muodostetuissa sekajoukkueissa. Useimmilla opistolaisilla oli päällään upouusi WeKings-jääkiekkopaita. Kaikille löytyi jotain hauskaa tekemistä. Painopiste ei ollut kilpailussa vaan yhteishengessä. Jäälle oli helppo mennä pelaamaan tai katsomaan, koska jokaista kannustettiin osallistumaan. Ulkona oli mukava viettää aikaa koko opiston voimin, eikä pieni lumisadekaan haitannut. Pelien lomassa jäällä tarjoiltiin muurikkalättyjä ja kahvia. Päivä oli kaikin puolin onnistunut ja ikimuistoinen. 

Teksti: Lumi Pönkä, aikuislinja
Kuva: Elias Runtti, monimediataitojen linja

Viimeisimmät

Kurssiuutisia – 5.3.2024

Lyhytkurssitoiminta on opistossa vilkasta, kurssilaisia käy vuosittain lähes 4000 monen eri aihepiirin äärellä. Kursseille ilmoittaudutaan osoitteessa www.lyhytkurssille.fi.

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistouutisia – 14.2.2024

Kevään yhteishaku Reisjärven kr. opiston oppivelvollisuuslinjoille lähestyy. MIten opistoon haetaan? Opiston nettisivuilla on uusi hakuinfo-video ja tärkeää tietoa hakemisesta.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.