Vietä unohtumaton lomaviikko opistolla 19.-22.10.2015!

18.9.2015

perheloma1 perheloma3 perheloma4Kutsumme teidät  koko perheellä opistolle touhuamaan ja virkistymään.

Lomapäivien ohjelmassa on mm. yhdessäoloa, talutusratsastusta ja poniajelua, ratsastusnäytös, alustus ja keskustelua, musisointia, satuja, pyhäkoulua, pelaamista ja ulkoilua (mm. frisbeegolfrata, uintia, seppoa, katukorista ja katusählyä). Lapsille ja vanhemmille on järjestetty osittain omaa toimintaa. Välillä perheen pienimmille on tekemistä ja hoitajia, jolloin vanhemmat pääsevät kahdestaan virkistymään. Opistolla kun ollaan, saamme olla myös Jumalan sanan hoidossa aamu- ja iltahartauksien muodossa. Lomalle mahtuu mukaan 14 perhettä.

Perheloma on hinnoiteltu seuraavasti
aikuinen 150€ (50€/vrk/hlö)
7-17-vuotias 105€ (35€/vrk/hlö)
0-6-vuotiaat ilmaiseksi

Eri järjestöjen tuetut lomat ovat monille tuttuja. Olemme kehittäneet vastaavaa toimintaa myös opistolle. Opiston lomaviikkojen tukijana ei toimi ainakaan vielä mikään järjestö. Toivoisimme, että tarvittaessa voisitte pyytää avustusta paikallisilta rauhanyhdistyksiltä (perhe-ja diakoniatoimikunnalta), kunnan sosiaalitoimistosta tai vaikka seurakunnan diakoniatoimistosta.

Ilmoittautuminen: www.lyhytkurssille.fi

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Uutisia – 14.12.2022

Opistolaiset juhlivat Suomen itsenäisyyttä 

Itsenäisyyspäivää vietettiin jumalanpalveluksella kirkossa, kunnan itsenäisyysjuhlassa ja illalla opistolla oppilaskunnan presidentin vastaanotolla.

Kurssiuutisia – 14.12.2022

Uusia mahdollisuuksia kursseille osallistumiseen on hyödyntää liikunta- ja kulttuuriseteleitä tai kysyä tukea opiston "vähävaraisavustuksen" nimellä kulkevasta rahastosta.

Uutisia – 14.12.2022

Joulupäivällisen yhteydessä luovutettiin huomionosoituksia pitkään palvelleille johtokunnan jäsenille ja työntekijöille.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.