Vietä unohtumaton lomaviikko opistolla 19.-22.10.2015!

18.9.2015

perheloma1 perheloma3 perheloma4Kutsumme teidät  koko perheellä opistolle touhuamaan ja virkistymään.

Lomapäivien ohjelmassa on mm. yhdessäoloa, talutusratsastusta ja poniajelua, ratsastusnäytös, alustus ja keskustelua, musisointia, satuja, pyhäkoulua, pelaamista ja ulkoilua (mm. frisbeegolfrata, uintia, seppoa, katukorista ja katusählyä). Lapsille ja vanhemmille on järjestetty osittain omaa toimintaa. Välillä perheen pienimmille on tekemistä ja hoitajia, jolloin vanhemmat pääsevät kahdestaan virkistymään. Opistolla kun ollaan, saamme olla myös Jumalan sanan hoidossa aamu- ja iltahartauksien muodossa. Lomalle mahtuu mukaan 14 perhettä.

Perheloma on hinnoiteltu seuraavasti
aikuinen 150€ (50€/vrk/hlö)
7-17-vuotias 105€ (35€/vrk/hlö)
0-6-vuotiaat ilmaiseksi

Eri järjestöjen tuetut lomat ovat monille tuttuja. Olemme kehittäneet vastaavaa toimintaa myös opistolle. Opiston lomaviikkojen tukijana ei toimi ainakaan vielä mikään järjestö. Toivoisimme, että tarvittaessa voisitte pyytää avustusta paikallisilta rauhanyhdistyksiltä (perhe-ja diakoniatoimikunnalta), kunnan sosiaalitoimistosta tai vaikka seurakunnan diakoniatoimistosta.

Ilmoittautuminen: www.lyhytkurssille.fi

Viimeisimmät

Kurssiuutisia – 28.5.2024

Räisälänmäen Taidekesä heinäkuussa tarjoaa kuvataiteen, yksinlaulun, hopeatöiden ja kirjoittamisen kurssit. Kursseilla lisäksi monipuolista yhteistä ohjelmaa.

Kurssiuutisia – 28.5.2024

Mikä ihmeen Opari? Lue lisää ja ilmoittaudu uuteen nuorten kurssikokonaisuuteen.

Uutisia – 28.5.2024

Kevään Kantti-koulutus päättyi portfolioiden työstämiseen ja päätösjuhlaan. Seuraava Kantti-koulutus alkaa taas elokuussa.

Opistouutisia – 28.5.2024

Reisjärven kristilliseen opistoon haki yhteishaussa 612 nuorta, joista 390 hakijalle opistomme oli ensisijainen hakukohde. Lisäksi aikuislinjalle on hakenut tähän mennessä 18 nuorta aikuista.

Uutisia – 28.5.2024

Opiston henkilökunnan ja johtokunnan yhteistyöseminaarissa lauantaina 18.5. keskusteltiin mm. työssäjaksamisesta, opistolaisten hyvinvoinnista ja opistossakin näkyvistä ajan ilmiöistä.