Vietä unohtumaton lomaviikko opistolla 19.-22.10.2015!

18.9.2015

perheloma1 perheloma3 perheloma4Kutsumme teidät  koko perheellä opistolle touhuamaan ja virkistymään.

Lomapäivien ohjelmassa on mm. yhdessäoloa, talutusratsastusta ja poniajelua, ratsastusnäytös, alustus ja keskustelua, musisointia, satuja, pyhäkoulua, pelaamista ja ulkoilua (mm. frisbeegolfrata, uintia, seppoa, katukorista ja katusählyä). Lapsille ja vanhemmille on järjestetty osittain omaa toimintaa. Välillä perheen pienimmille on tekemistä ja hoitajia, jolloin vanhemmat pääsevät kahdestaan virkistymään. Opistolla kun ollaan, saamme olla myös Jumalan sanan hoidossa aamu- ja iltahartauksien muodossa. Lomalle mahtuu mukaan 14 perhettä.

Perheloma on hinnoiteltu seuraavasti
aikuinen 150€ (50€/vrk/hlö)
7-17-vuotias 105€ (35€/vrk/hlö)
0-6-vuotiaat ilmaiseksi

Eri järjestöjen tuetut lomat ovat monille tuttuja. Olemme kehittäneet vastaavaa toimintaa myös opistolle. Opiston lomaviikkojen tukijana ei toimi ainakaan vielä mikään järjestö. Toivoisimme, että tarvittaessa voisitte pyytää avustusta paikallisilta rauhanyhdistyksiltä (perhe-ja diakoniatoimikunnalta), kunnan sosiaalitoimistosta tai vaikka seurakunnan diakoniatoimistosta.

Ilmoittautuminen: www.lyhytkurssille.fi

Viimeisimmät

Kurssiuutisia – 5.3.2024

Lyhytkurssitoiminta on opistossa vilkasta, kurssilaisia käy vuosittain lähes 4000 monen eri aihepiirin äärellä. Kursseille ilmoittaudutaan osoitteessa www.lyhytkurssille.fi.

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistouutisia – 14.2.2024

Kevään yhteishaku Reisjärven kr. opiston oppivelvollisuuslinjoille lähestyy. MIten opistoon haetaan? Opiston nettisivuilla on uusi hakuinfo-video ja tärkeää tietoa hakemisesta.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.