Keittiö

Opiston keittiö valmistaa ja tarjoaa maukasta kotiruokaa kaikenikäisille asiakasryhmille kodikkaassa ympäristössä. Tavoitteenamme on suosia kotimaista, lähialueella tuotettua ja lisäaineetonta kotiruokaa. Valmisruokia käytämme tarvittaessa, eri tilanteiden ja työvoiman saatavuuden mukaan. Vaalean ruokaleivän ja kahvileivonnaiset valmistamme myös pääasiassa itse opiston leipomossa. Keittiön laitteisto on ajanmukainen ja henkilökunta on ammattitaitoista. Suunnittelemme ruokalistat eri asiakasryhmien tarpeet huomioiden. Tärkeintä on, että asiakas on tyytyväinen. Keittiömme vahvuuksia on maukas kotiruoka, tuoreet leivonnaiset, palvelualtis henkilökunta, nopeus ja joustavuus.

Keittiö ei ole mikään erillinen yksikkö, vaan osa yhteistä opistokotia. Keittiö ja sen henkilökunta toimii koko opiston toimintasuunnitelman ajatusten ja periaatteiden mukaan.

Koko henkilökunta toimii myös kasvattajana ja ohjaajana opiston arjessa. Tavoitteenamme on opettaa ja pitää esillä hyviä tapoja, oikeaa ruokailurytmiä, ruoan terveellisyyttä ja vastuunottoa.