Viikko 14: Pääsiäisviikko

Reisjärven kr. opisto

040 714 9120 (arkisin klo 9-14)

toimisto*rkropisto.fi

Räisälänmäentie 381

Räisälänmäki85940

Kuraattori / päivystäjä 040 509 7475

Kiinteistönhoitaja 040 820 4927

Opiston keittiö 040 7149 131

Laitoshuoltajat 040 7149 130

Verkkolaskut:
Verkkolaskutusosoite: 003702103118
Operaattori: OpusCapita Group Oyj 003710948874

Paperilaskut:
Reisjärven kr. opisto
PL 41590
01051 LASKUT

Henkilökunta

Henkilökunnan sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@rkropisto.fi.

Rehtori

Kinnunen Mikko 040 5032 409
TM, 20, 30, 40 ja 50 vuotta sitten opistossa opiskelleille. Viiden eri vuosikurssin opiskelijat viettivät täällä kanssamme lauantain ja sunnuntain.

Kurssilaisilla oli välillä omaa ohjelmaa, jonka aikana me tämän vuoden opistolaiset pidimme muun muassa lautakuntien välisen lumiveistoskilpailun. Lauantai-iltana saimme kokea ikimuistoisen ohjelmaillan yhdessä kurssilaisten kanssa.

Sunnuntaina kuulimme kurssilaisten muistoja heidän omista opistovuosistaan ja pääsimme myös tutustumaan opiston perustamishistoriaan. Saimme entisten opistolaisten kokemusten kautta kuvan siitä, miten opisto on vuosien aikana muuttunut. Iltapäivällä saimme kuunnella alustuksen aiheesta ”Usko ja järki”. Alustuksen jälkeen keskustelimme aiheesta ensin yhdessä, jonka jälkeen keskustelu tuntui jatkuvan myös muualla. Sunnuntai-iltana opiston erityislinjalaiset piristivät meitä muita käymällä kämpissämme virpomassa.

Maanantaina aloitimme jälleen normaalimman arjen ohjelmatäyteisen viikonlopun jälkeen. Maanantai-iltana myös lellit palasivat hiihtovaellukselta opistolle. Otimme heidät ilomielin ja äänekkäästi vastaan. Järjestimme lelleille kunniakujan, joka johdatti heidät ulko-ovelta auditorioon marssien raikuessa taustalla. Auditoriossa jaettiin lelleille kunniakirjat, jonka jälkeen muut opistolaiset vielä lauloivat heille.

Tiistaina pääsiäiskuvaelmaväki harjoitteli vielä tulevaa esitystänsä varten ja laittoivat auditorion valmiiksi kuvaelmaa varten. Kamarikuoro vieraili tiistai-iltana Pihtiputaan kirkossa muiden viettäessä ihanan tavallista iltaa opistolla. Keskiviikkona saimme vihdoinkin nähdä ja kokea erittäin hienon pääsiäiskuvaelman, joka varmaan jää mieleemme pitemmäksi aikaa. Kuvaelman jälkeen kokoonnuimme yhdessä pääsiäisaterialle, jonka jälkeen kävimme vielä Reisjärven kirkossa ehtoollisjumalanpalveluksessa. Opiston kuorot lauloivat todella hienosti kirkossa! Illalla opistolla meillä oli vielä pääsiäislauluilta.


Opiston käytävillä kuulee jo puhuttuvan tulevasta Viron reissusta, joka lähestyy kokoajan. Lähdemme nyt pidennetylle pääsiäislomalle.

Toivotamme kaikille hyvää pääsiäistä!

Jenna ja Matti