Reisjärven kristillinen opisto tarjoaa eväitä elä­mään. Arvojamme ovat vastuullisuus, yh­tei­söl­li­syys, kristilliset arvot ja elinikäinen oppiminen. Toteutamme vapaan sivistystyön koulutusta ja am­ma­tillista lisäkoulutusta. Taustayhteisönä toi­mii vanhoillislestadiolainen herätysliike.

AJANKOHTAISTA

Tule naisten kahvilaan!

Tule viettämään tunnelmallista naisteniltaa opistolle! Tutustu kotikosmetiikkaan, kokeile värttinäkehräystä, keskustele kirjallisuudesta, venyttele ja rentoudu. Tunnelmoi kahvilassa,  nauti herkkuja hyvässä seurassa. Jos haluat, voit vaikka neuloa, virkata tai lukea itseksesi nojatuoliin uppoutuneena.

Kahvilailtoja järjestetään maanantaina ja tiistaina 16.-17.10.2017. Illan hinta 25 euroa. Se sisältää kahvin lisukkeineen, salaatti-illallisen ja toimintapisteet.
Maanantain 16.10. klo 12 mennessä tulleet ilmoittautumiset huomioidaan.

Iltojen ohjelma
klo 18-19 kahvia, suolaista ja makeaa syötävää
klo 18.30-20 toimintapisteet
klo 20-21 salaatti-illallinen
klo 21 iltalaulut ja iltahartaus

TOIMINTAPISTEET

18.30-19.15 kotikosmetiikka 1 ja venyttely-rentoutus 1
19.15-20 kotikosmetiikka 2 ja venyttely-rentoutus 2
18.30-20 kirjallisuuspiiri
18.30-20 värttinäkehräyksen alkeet TAI villatossut

Kotikosmetiikkaa

Tutustu koti- ja luonnonkosmetiikkaan. Opi kuinka kotoisia raaka-aineita voi hyödyntää ihon- ja hiustenhoidossa ja tee itsellesi mukaan vietäväksi kasvonaamio.

Kirjallisuuspiiri

Tule keskustelemaan Jenni Haukion toimittamasta runokokoelmasta Katso pohjoista taivasta. Jos sinulla on tämä kirja, ota se mukaasi.

Venyttely-rentoutus

Karista kankeus, venyttele itsesi vetreäksi, rentoudu!

Värttinäkehräyksen alkeet tai helpot villatossut

Kiinnostaisiko kokeilla, miten värttinällä kehrätään villasta lankaa? Vai haluaisitko mieluummin aloittaa neulomisen, mutta villasukka tuntuu ylivoimaiselta haasteelta? Värttinäkehräykseen et tarvi mukaasi muuta, kuin innokasta mieltä. Jos haluat sen sijaan neuloa villatossut,  tuo mukanasi paksua villalankaa ja kaksi sukkapuikkoa. (Voit halutessasi neuloa myös kaksinkertaisesta villalangasta, esim. Seitsemän veljestä.)

 

 

Kaikki uutiset »

Lähetä tekstiviesti: lahjoitasumma opisto numeroon 16588. Summa voi olla 5/10/20 (€). Esimerkki: lahjoita10 opisto.

Kiitos opistotyön tukemisesta!

Muut lahjoitusmadollisuudet »

BLOGISSA

Opiston viikko oli todella rutiininomainen. Opiskelu rullasi normaalisti eteenpäin ja ensimmäiset kokeet alkoivat jo painaa …

Kaikki blogikirjoitukset »

TILAA OPISTOUUTISET

Opistouutiset on noin kerran kuukaudessa lähetettävä uutiskirje opiston ystäville.

#OPISTOLIFE

HAE SIVUSTOSTA